Güzel Polis/Polizei

Maliye güzel polisin peşine düştü
MALİYE'YE BORÇLU OLMAK.
MALİYE AF ETMEZ!..(yHy)
Almanya'nın Dresden Emniyet Müdürlüğü'nde daha önce görev yapan ülkenin eski en güzel kadın polisi Adrienne Kolesar'ın peşine maliye takıldı.
İnstagram hesabında yarım milyondan fazla takipçisi bulunan güzel polis Adrienne Kolesar (38), sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada maliyeye ateş püskürdü. 2020'de emniyetten istifa ederek İnstagram fenomeni olmaya karar veren Kolesar, "İlk yıllarımdan kalma bir vergi denetimi var. Gerçekten çok sinirlendim. Hayal kırıklığına uğradım" diye konuştu.
PORSCHE'Mİ SATARIM
ADRİENNE Kolesar, "Ama eğer vergi dairesi çok isterse Porsche'mi satabilirim.
Eski küçük otomobilime geri döner veya bisiklet kullanabilirim" dedi. Kolesar tekrar polis olarak çalışmak istemediğini ifade ederken, emniyet teşkilatından ayrıldığına asla pişman olmadığını söyledi. Kolesar, ayrıca masa başı işlere de uygun olmadığını ekledi.
Cengiz Parlayan/30.01.2023
0 Yorum